Over mij

Ik ben Annette Luime, moeder van drie kinderen. Ik ben lactatiekundige IBCLC, coach en oprichtster van mijn bedrijf Aidulac. Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kwam ik in aanraking met borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL). Dat is een internationale organisatie van vrijwilligers, allemaal moeders die een uitgebreide interne opleiding hebben gevolgd, op het gebied van borstvoeding. Ik vond daar hulp en steun die ik nodig had in het moederschap.

Na de geboorte van mijn oudste zoon in 2002 ben ik andere moeders gaan ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Van 2007 tot 2015 was ik actief als medewerker bij LLL. In deze rol heb ik vele moeders op weg geholpen bij het starten van of problemen bij borstvoeding. Om op een professionele manier begeleiding bij borstvoeding te kunnen geven heb ik in 2009 en 2010 aan de Hogeschool Utrecht de opleiding tot lactatiekundige IBCLC gevolgd waarvoor ik cum laude ben geslaagd. Een International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC) certificering is verplicht om in Nederland als officieel geregistreerd “lactatiekundige IBCLC” te mogen werken.

Als lactatiekundige IBCLC ben ik specialist in begeleiding bij borstvoeding, voor ouders en professionals in de zorg. Daarbij werkte ik tien jaar als gecertificeerd draagconsulent. Baby’s en kinderen hebben de intense behoefte om dicht bij hun ouders te zijn. Met het dragen van je kindje kun je ingaan op zijn behoefte aan geborgenheid. Deze kennis en ervaring kan ik natuurlijk nog steeds gebruiken bij jullie vragen over dragen.

Ik werk op basis van haptonomie en gebruik mijn ervaring als haptonomisch professional en coach in mijn werk met ouders en baby’s.
De kwaliteit en mijn vakkennis worden behouden door bij- en nascholing.
Belangrijke kenmerken van mijn aanpak zijn:

  • deskundigheid; gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap
  • ervaring; als lactatiekundige, coach en moeder
  • luisterend oor; door alle tijd te nemen is er ruimte voor jullie verhaal
  • persoonlijke begeleiding; afgestemd op jullie wensen en mogelijkheden
  • praktische oplossingen; van voorbereiden op ouderschap en borstvoeding geven tot afbouwen
  • uitgebreide netwerk; met waardevolle kennis en kennissen
  • goede nazorg; zo lang als nodig
  • goed bereikbaar; van telefoniste die je telefoontje aanneemt tot en met de mogelijkheid om online zelf je afspraak in te plannen
  • handige webshop met winkel op afspraak; met een ruim assortiment, snelle verzending en goede customer service

De naam ‘Aidulac’, is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘aid’ en ‘education’ en het Latijn ‘lac’.

Meer informatie nodig of heb je vragen?

Wil je iets weten over borstvoeding of hoe ik je hierbij kan helpen?
Maak je je ergens zorgen over en wil je daar met mij over praten?