Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Voor zorgverleners, instellingen en bedrijven

Informatie voor zorgverleners

Naast training en begeleiding van ouders biedt Aidulac opleiding aan zorgprofessionals. Dit kan in de vorm van een (bij)scholing op locatie. De inhoud van de training zal worden afgestemd op de wensen en behoeften van de betreffende instelling of klant. Dit kost inclusief voorbereiding 250 euro per 2 uur les. Exclusief BTW, reis- en parkeerkosten.ArtsVerpleegkundige

Het is mogelijk om Aidulac in te huren voor een cursus borstvoeding op maat, als onderdeel van bijvoorbeeld een zwangerschapscursus. Op locatie, per 2 uur, kost dit inclusief voorbereiding 125 euro en exclusief reis- en parkeerkosten.

Neem voor vragen en meer informatie contact met de lactatiekundige van Aidulac. Uiteraard is intercollegiaal overleg over een borstvoedingsituatie van een cliënte vrijblijvend mogelijk.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2