Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Bezoek onze winkel, open op afspraak

Kopen van een draagdoek, kolf of producten die helpen bij borstvoeding kan snel en gemakkelijk via de webshop. Wil je een draagdoek, draagzak, borstkolf of een ander product zien, voelen en proberen voor je tot aanschaf overgaat? Wil je persoonlijk advies wat het beste bij jou past? Kom dan langs in de winkel na het maken van een afspraak.

Draagdoek of draagzak kopen
Als je een draagdoek of draagzak voor je kindje wilt kopen, wil je naast goede informatie ook ervaren wat het beste bij jullie past. Bezoek daarom voor de aanschaf van een draagdoek onze winkel. We laten je in de winkel de verschillende draagdoeken en draagsystemen met hun eigenschappen zien. Je kunt ervaren hoe de draagdoekstof aanvoelt, hoe de draagdoek draagt en hoe je kindje er op reageert. Je krijgt ook een goed beeld hoe een draagdoek of draagzak er in werkelijkheid uitziet. Uiteraard kun je daarna direct een keuze maken en een draagdoek kopen. We beschikken over een ruime voorraad aan draagdoeken, draagzakken, modellen en kleuren.

Heb je vragen over het dragen van je kindje? Overweeg je de aanschaf van een draagdoek of wil je weten welke mogelijkheden er zijn met draagdoeken en babydragers? Zoek je een goede borstkolf?

AIdulac winkel 2019

Kom langs in de winkel

Annette Drop in haar winkelZelf ervaren hoe fijn het is om je kindje in een draagdoek of draagzak te dragen? Wil je verschillende babydragers testen en kopen?
Zoek je handige producten, zoals een borstkolf, of advies bij borstvoeding?
Kom vrijblijvend langs in onze winkel, kijk hier voor actuele openingstijden. Alle producten uit de webshop kun je in de winkel bekijken, kopen en direct meenemen.
Je kunt ook een afspraak maken voor persoonlijk advies of een tijdstip dat jou beter uitkomt.

Bezoek de webshop

cartWil je snel het gemak en comfort van onze draagdoeken ervaren? Zoek je borstvoeding ondersteunende producten die jou en je kindje kunnen helpen? Weet je al wat je wilt hebben? Bezoek dan snel onze webshop, gemakkelijk shoppen vanuit je vertrouwde omgeving. Veilig en betrouwbaar, met vanzelfsprekend snelle bezorging. Heb je hulp of advies nodig, neem gerust contact met ons op!
Bekijk de producten in de webshop.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2