Alles voor dragen en borstvoeding!

Vragen over dragen? Kom naar het gratis inloopspreekuur

Wil je op een leuke en informatieve manier kennis maken met dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak, een keer oefenen of een drager kopen? Kom dan op dinsdag 20-8 of vrijdag 23-8 van 15.00-17.00 uur naar het gratis inloopspreekuur in de draagwinkel. Meer data en meer lezen...

   

Referenties

Referentie Erika

Via Twitter kwam ik in contact met Annette (@aidulacpuntnl) en benaderde ik haar met een vraag over borstvoeding en medicatie.

Na een e-mail van mij met wat meer achtergrond informatie, kreeg ik al snel reactie met uitgebreide informatie over verschillende medicijnen en of deze veilig zijn te gebruiken met borstvoeding.

Dit was echt super, omdat het leek dat er erg weinig mogelijk was op basis van de lijst van Hale op borstvoeding.com en mijn medicijn intolerantie.

Nu weet ik dat er, als aanvulling op de classificatie van Hale, een toelichting is waardoor medicijnen die volgens de lijst alleen niet lijken te kunnen, toch veilig blijken zijn!

Met de informatie die ik van Annette kreeg kon ik goed voorbereid naar de huisarts om te overleggen welke medicatie ik kon nemen.

Nu kan ik zonder zorgen doorgaan met de borstvoeding én medicijnen slikken tegen de allergiën.

Wat mij betreft echt een aanrader, een medicijnconsult!

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2016 Aidulac ®

UA-81851763-2