Alles voor dragen en borstvoeding!

Vragen over dragen? Kom naar de draagwinkel

Wil je op een leuke en informatieve manier kennis maken met dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak, een keer oefenen of een drager kopen? Kom dan op woensdag 12-2, woensdag 19-2 en vrijdag 21-2 van 15.00-17.00 uur naar het gratis inloopspreekuur in de draagwinkel. Meer data en meer lezen...

   

Referenties

Referentie Nadia

Een borstvoedingscursus volgen? Wat kun je daarvan verwachten? De cursus bestond uit drie avonden waarin je themagericht uitleg kreeg met beeld erbij over hoe borstvoeding werkt, waar je tegen aan kunt lopen en hoe je borstvoeding met werk kunt combineren. Ook waren de avonden erg gezellig. Je zat er met andere zwangere vrouwen en wisselde tips uit. Annette maakte de cursus heel interactief. Je kon er met alle vragen terecht. En toen m'n zoontje geboren was, kwam ze langs om nog meer adviezen te geven. Ik wou dat ik deze cursus bij mijn vorige kindjes al had gehad. Want nu lukt de borstvoeding prima! En het is reuze fijn om zelf je kindje te voeden!

Mooi contact moeder met kind

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2