Alles voor dragen en borstvoeding!

Vragen over dragen? Kom naar de draagwinkel

Wil je op een leuke en informatieve manier kennis maken met dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak, een keer oefenen of een drager kopen? Kom dan op woensdag 12-2, woensdag 19-2 en vrijdag 21-2 van 15.00-17.00 uur naar het gratis inloopspreekuur in de draagwinkel. Meer data en meer lezen...

   

Soorten draagdoeken en dragers

Draagzak, soft structured carrier - zonder gespen

hoppediz ingo bondolinoEen Soft Structured Carrier (SSC) zonder gespen is een voorgevormde mei tai met gevulde schouder- en taillebanden die je knoopt of met klittenband bevestigt. Het gemak van een draagzak wordt gecombineerd met het voordeel van goed, veilig en ergonomisch dragen.
SSC's zijn populair bij vaders, maar ook moeders gebruiken deze dragers met veel plezier. SSC´s zonder gespen zijn handig als de ouders allebei willen dragen en een verschillend postuur hebben. Het is niet nodig om de drager steeds te verstellen en hij is erg makkelijk in gebruik.
Hoppediz heeft de Bondolino, een SSC van draagdoekstof, waarbij je je kindje zonder speciaal inzetstuk toch vanaf de geboorte kunt dragen.
SSC's hebben extra's zoals een zakje en slaapkapje.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2