Alles voor dragen en borstvoeding!

Vragen over dragen? Kom naar de draagwinkel

Wil je op een leuke en informatieve manier kennis maken met dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak, een keer oefenen of een drager kopen? Kom dan op woensdag 12-2, woensdag 19-2 en vrijdag 21-2 van 15.00-17.00 uur naar het gratis inloopspreekuur in de draagwinkel. Meer data en meer lezen...

   

Soorten draagdoeken en dragers

Mei-tai babydrager

Hoptye Los Angeles RoodEen mei tai is een voorgevormde babydrager of draagzak waarbij je de schouder- en taillebanden gebruikt om te knopen. Je hebt het gemak van een draagzak met de voordelen van ergonomisch dragen.
Het gevoel en comfort van dragen met een geweven draagdoek wordt gecombineerd met de eenvoud en het gemak van een draagzak.

Met de mei tai kun je buik- en rugdragen, soms ook heupdragen. Vaak hebben deze dragers extra's zoals een zakje of slaapkapje.

Een mei tai is geschikt vanaf 6 maanden tot ver in de peuterleeftijd, zoals de ByKay Mei Tai; of als deze verstelbaar is vanaf de geboorte zoals bij de Hoppediz Hop-Tye en de Didymos DidyTai.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2