Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Draagwinkel met gratis inloopspreekuur

inloopochtendDraagwinkel
Heb je vragen over het dragen van je kindje? Wil je misschien een draagdoek of draagzak proberen en kopen? Of wil je weten welke mogelijkheden er zijn met draagdoeken en babydragers? Kom langs met je draagvragen! Ik organiseer iedere week gratis inloopspreekuren voor draagadvies, waarbij de draagwinkel open is, zodat je gelijk een nieuwe draagdoek of draagzak kan kopen.

Je kunt verschillende draagdoeken of draagzakken zelf proberen. Oefenen doe je eerst met een draagpop, daarna kun je het ook met je kindje proberen. Je kunt langs komen voor een gezellig praatje, ervaringen uitwisselen en tips krijgen voor het in een draagdoek of draagzak dragen van je kindje. Of je ervaring met het dragen van je kindje hebt of niet, het inloopspreekuur is leuk, gezellig en informatief!

Van 15.00-17.00 op de volgende data:
De draagwinkel tijdelijk gesloten in verband met de huidige richtlijnen. Ben je op zoek naar hulp bij borstvoeding of het dragen van je kindje? Neem dan contact op. Via (video)bellen, Skype of Whatsapp kan ik je ook helpen. Producten ophalen blijft gewoon mogelijk.
6-4, 10-4, 15-4, 17-4, 22-4, 24-4, 29-4, 1-5

Wil je graag langskomen en kun je niet op bovenstaande data? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of een consult.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van de draagwinkel.

Locatie
Aidulac is te vinden in Verloskundig Centrum Delvi: Buitenhofdreef 272, 2625 RE in Delft. Aidulac is goed te bereiken met zowel de auto als het OV. Parkeren is gratis.

Meer informatie
Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Kom langs in de winkel (dragen)

In de aidulac winkelZelf ervaren hoe fijn het is om je kindje in een draagdoek of draagzak te dragen? Wil je verschillende babydragers testen en kopen?
De perfecte draagdoek kopen?
Kom vrijblijvend langs in onze winkel, kijk hier voor actuele openingstijden.
Je kunt ook een afspraak maken voor persoonlijk advies of een tijdstip dat jou beter uitkomt.

Bezoek de webshop (dragen)

cartWil je een draagdoek of draagzak kopen? Weet je al welke draagdoek, draagzak of accessoire je wilt hebben? Wil je het snel thuis laten bezorgen? Bezoek dan snel onze webshop, gemakkelijk shoppen vanuit je vertrouwde omgeving. Veilig en betrouwbaar, met vanzelfsprekend snelle bezorging. Heb je hulp of advies nodig, neem gerust contact met ons op!
Bekijk de draagdoeken in de webshop.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2