Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Draagdoeken

Je kindje in een draagdoek of draagzak dragen

Je kindje in een draagdoekIk leer je hoe je je kindje bij je kan dragen
Wil je ervaren hoe fijn het is om je kindje bij je te dragen? Veilig en comfortabel met een draagdoek of draagzak dragen is voor jou ook mogelijk. Goed advies bij het kopen van je draagdoek of draagzak en duidelijke instructie over het gebruik van de drager zijn daarbij heel belangrijk. Hieronder kun je lezen hoe ik je hierbij helpen.

Draagwinkel open: maak een afspraak
Wil je op een leuke en informatieve manier kennis maken met dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak? Ben je op zoek naar hulp bij borstvoeding of het dragen van je kindje? Lees meer over de openingstijden van de draagwinkel.

Draagdoek of draagzak kopen
Ben je verdwaald in het enorme aanbod van draagdoeken en draagzakken? Welke type draagdoek of drager past bij jou en je kindje? Misschien heb je geen idee van de mogelijkheden die er zijn om je kindje te dragen? Of ben je op zoek naar die mooie kleur draagdoek? Ik luister naar jouw wens en help je met jouw keuze. Als je de draagdoek of drager in mijn  winkel komt ophalen, krijg je duidelijke uitleg zodat je gelijk je kindje kunt gaan dragen. Natuurlijk kun je een drager of draagdoek ook direct in de webshop kopen. Lees meer over mijn winkel of maak een afspraak voor een bezoek aan mijn winkel. Direct een draagdoek of draagzak kopen.

Draagconsulten
Wil je leren je kindje in een draagdoek te dragen? Of heb je al ervaring met dragen en wil je je draagtechniek verbeteren of een andere draagmethode of draagdoekknoop leren? Ik leer je de basis of verbeter je draag- en knooptechniek. Als draagconsulent luister ik naar jouw wensen, verwachtingen en eventuele ervaring, het consult past daarom precies bij jouw behoeftes en mogelijkheden. Je zult ervaren dat je in heldere stappen, veilig en comfortabel, (beter) leert knopen en dragen. Lees meer over draagconsulten.

Draagdoek of draagzak lenen
Wil je eerst proberen of een draagdoek bij je past? Bij Aidulac kun je tegen een aantrekkelijk tarief verschillende soorten draagdoeken en draagzakken lenen. Lees meer over het lenen van een draagdoek of draagzak.

Draag workshop
Samen met vriendinnen, collega's, bij een babyshower, tijdens zwangerschapsgym of zwangerschapsyoga verschillende draagdoeken proberen of leren knopen is een geweldige ervaring. Lijkt het jou ook wat om met een groep een introductie of instructie krijgen in het dragen van kinderen in draagdoeken en draagzakken?  Organiseer dan samen met mij een workshop dragen. Lees meer over draagworkshops.

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Kom langs in de winkel (dragen)

In de aidulac winkelZelf ervaren hoe fijn het is om je kindje in een draagdoek of draagzak te dragen? Wil je verschillende babydragers testen en kopen?
De perfecte draagdoek kopen?
Kom vrijblijvend langs in onze winkel, kijk hier voor actuele openingstijden.
Je kunt ook een afspraak maken voor persoonlijk advies of een tijdstip dat jou beter uitkomt.

Bezoek de webshop (dragen)

cartWil je een draagdoek of draagzak kopen? Weet je al welke draagdoek, draagzak of accessoire je wilt hebben? Wil je het snel thuis laten bezorgen? Bezoek dan snel onze webshop, gemakkelijk shoppen vanuit je vertrouwde omgeving. Veilig en betrouwbaar, met vanzelfsprekend snelle bezorging. Heb je hulp of advies nodig, neem gerust contact met ons op!
Bekijk de draagdoeken in de webshop.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2