Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Medicijnconsult

Medicijnen2Geef je borstvoeding, gebruik je medicijnen of ga je die gebruiken? De lactatiekundige van Aidulac kan je helpen. Ze zoekt de juiste informatie voor jou over de (on)mogelijkheden in de combinatie van borstvoeding en het betreffende medicijn, gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap.

Het aanvragen van een medicijn consult doe je door het invullen van dit formulier. De lactatiekundige van Aidulac heeft voor het beantwoorden van jouw vraag over medicijnen in combinatie met borstvoeding een aantal gegevens nodig, het formulier helpt je hierbij. Na het beantwoorden van de vragen sluit je het formulier. Je krijgt per e-mail een afschrift met de door jou ingevulde gegevens. Aansluitend word je voor betaling van het consult doorgeleid naar de Aidulac shop.

De kosten voor een vraag over medicatie en borstvoeding, een medicijn consult, zijn 15,00 euro (inclusief BTW).

Meer informatie over de lacatiekundige tarieven, voorwaarden en vergoedingen van zorgverzekeraars. Lees meer over de andere Aidulac borstvoedingsconsulten. Heb je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Let op: De lactatiekundige van Aidulac baseert haar informatie op meerdere bronnen en de meest recente wetenschappelijke literatuur. Deze informatie is alleen van toepassing op jouw huidige situatie en niet geschikt voor een ander moment of andere moeder. De lactatiekundige is geen arts of apotheker en zal geen medicijnen voorschrijven. Samen met je arts ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen behandeling en medicijngebruik. Het is aan te raden om met je arts en/of apotheker de informatie die je van de lactatiekundige hebt gekregen te bespreken. Natuurlijk mogen zij ook rechtstreeks contact nemen om te overleggen over jouw situatie en mogelijkheden.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2016 Aidulac ®

UA-81851763-2