Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Borstvoedingconsulten, begeleiding en hulp bij borstvoeding

Heb je vragen over borstvoeding of heb je hulp nodig bij (voorkomen van) problemen met borstvoeding? Ervaar je pijn bij borstvoeding? Zoek je persoonlijke en deskundige begeleiding bij borstvoeding, bij jou thuis, telefonisch of online? Wacht niet langer, Annette Luime, de lactatiekundige IBCLC van Aidulac helpt. De lactatiekundige luistert naar je, onderzoekt jouw situatie en baseert daarop een deskundig borstvoeding advies afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Als het nodig is zal ze overleggen (na jouw toestemming) met overige betrokken zorgverleners. Na het consult houdt de lactatiekundige contact met je voor goede nazorg, zolang als nodig is. Hieronder lees je meer over de verschillende borstvoedingconsulten.

Heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Client K over haar consult:
"Alweer langer dan een half jaar geleden was je bij ons thuis omdat ik zoveel pijn had met het voeden van de tweeling. Je hebt me toen veel handige tips gegeven maar bovenal erg bemoedigd om door te gaan. De kinderen zijn nu 8 maanden en ik voed ze nog steeds zelf."

Borstvoeding consult

Baby aan de borst na borstvoedingconsult.Ervaar je een probleem bij borstvoeding? Lukt bijvoorbeeld het aanleggen niet goed? Heb je pijn bij borstvoeding? Heb je pijnlijke of beschadigde tepels? Wacht niet langer. Annette Luime, lactatiekundige IBCLC, van Aidulac helpt en voorkomt erger.

De lactatiekundige luistert goed naar je, observeert de borstvoeding, onderzoekt jouw situatie en baseert daarop een persoonlijk en deskundig advies afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Lees meer

Prenataal consult, privé voorlichting

Zwart wit foto zwangerVerliep je vorige borstvoedingsperiode niet naar wens? Wil je je extra goed voorbereiden op borstvoeding? Vind je het fijn om thuis voorlichting te krijgen over borstvoeding?

Vraag dan privé voorlichting in de vorm van een prenataal consult aan: een individuele borstvoedingscursus, op een door jou gekozen tijdstip en locatie. Je krijgt daarbij een plan van aanpak op basis van jouw eventuele eerdere borstvoedingservaringen, mogelijkheden en wensen.

Lees meer

E-mail consult

Baby aan de borstHeb je een korte vraag of zoek je wat tips bij het geven van borstvoeding? Hiervoor kun je een e-mail consult aan vragen, dit kost 25 euro. Het voordeel van een e-mail consult is dat je geen afspraak hoeft te maken. Je kunt je vraag stellen op een moment dat het jou goed uitkomt.

Een e-mail consult heeft beperkingen. De lactatiekundige van Aidulac zal inschatten of ze jou advies via e-mail kan geven of dat een telefoongesprek dan wel huisbezoek beter is.

Lees meer

Kolf consult

Hoe kies je de beste borstkolf voor jouw specifieke situatie? Goed kunnen afkolven, genoeg moedermelk voor je kindje, een stabiele melkproductie, een eenvoudig te bedienen kolf, krachtige en stille motor. Allemaal belangrijk, hoewel je vaak achteraf pas weet of je een goede aankoop hebt gedaan. Daarom is het nuttig om een kolf consult te doen, voor je een kolf koopt of als het kolven niet makkelijk gaat. Samen bespreken en testen we wat het beste zal werken voor jou. Je kunt de borstkolven uitproberen van Ardo, Medela en Horigen: handkolf, enkelzijdig en dubbelzijdig elektrisch.

Lees meer

Telefonisch consult

Heb je een vraag over borstvoeding? Wil je weten wat bij borstvoeding normaal is? Zoek je borstvoeding tips? Je kunt de lactatiekundige van Aidulac altijd bellen en je vraag voorleggen!

Het beantwoorden van een korte vraag over borstvoeding is bij ons gratis. Heb je een ingewikkelde vraag of probleem dat meer tijd vraagt om uit te zoeken, beantwoorden en op lossen? Dan wordt het gesprek een telefonisch consult, dit kost € 20 euro.

Meer informatie over de lacatiekundige tarieven, voorwaarden en vergoedingen van zorgverzekeraars. Lees meer over de andere Aidulac borstvoedingsconsulten. Heb je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2