Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Aidulac Blog

Blogs met feiten, tips en verhalen over borstvoeding, draagdoeken en moederschap door lactatiekundige en draagconsulent Annette Luime van Aidulac.

Waar staat Ergobaby voor en welke draagzak past het beste bij jou?

Ergobaby OriginalHou jij je kindje graag dicht bij je op je buik? Draagt je partner jullie kleine schat liefst op de rug? Of zet je je baby op je heup om de wereld samen te ontdekken? Misschien heb je een kindje dat erg nieuwsgierig is en van je af wil kijken?
Het kan allemaal met de draagzakken van Ergobaby. Je kiest zelf welke draagzak het beste bij jou en je kind past: een drager met 3 ergonomische posities, of een Ergobaby die je op 4 manieren kan dragen. Allemaal ergonomisch, allemaal even comfortabel.
Een Ergobaby draagzak kopen? Kijk eens in de webshop of komt langs op het inloopspreekuur als de winkel open is.

 Ergobaby is ontstaan door Karin Frost. Toen Karins zoontje in 2001 geboren werd, zocht ze naar oplossingen om haar pasgeboren kind zo dicht mogelijk bij zich te houden. Maar Karin kon nergens vinden wat ze zocht: een veilige en gezonde draagoplossing, voor zowel moeder als kind. En dus besloot ze die maar zelf te maken. Ze is nog steeds betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten van Ergobaby. Er zijn inmiddels verschillende modellen op de markt. Wat zijn de verschillende kenmerken?

Ergobaby Original Phoenix is de standaard draagzak. Hiermee draag je je kindje vanaf 5.5 kilo tot 20 kilo (maat 68 tot maat 86), je kunt er mee buikdragen en rugdragen, ook heupdragen is mogelijk met de nieuwste versie van de Original. Wil je deze draagzak vanaf de geboorte gebruiken, dan heb je een verkleinkussen nodig. Deze draagzak van 100% katoen is de basis, het origineel, waar alle andere Ergobaby AdaptErgobaby draagzakken op zijn gebaseerd.

Met de Ergobaby Adapt draagzak kun je je kindje op 3 verschillende manieren dragen: op de heup, op de rug en op de buik. Vanaf de geboorte, zonder verkleinkussen! Want de Ergobaby Adapt heeft een verstelbare ergonomische zitting die zich geleidelijk aan je groeiende baby aanpast, van pasgeboren baby tot peuter (3,2-20kg), van maat 50-56 tot maat 86. De schouderbanden kunnen gekruist gebruikt worden, wat een voordeel kan zijn voor smalle ouders. Een fijne extra van deze draagzak is de rugsteun die verwerkt is in de heupband, dit verhoogt het draagcomfort voor de ouder.

Ergobaby Omni 360Ergobaby Omni 360 is de all-in-one draagzak voor iedereen! Deze ergonomische drager heeft alles om je kindje fijn en comfortabel te dragen. Zo kan je met de Ergobaby Omni 360 draagzak je kindje op 4 verschillende manieren dragen: op de buik met het gezichtje naar je toe, op de buik met het gezichtje van je af, op de heup en op de rug met het gezichtje naar je toe. Geschikt vanaf dag 1, zonder verkleinkussen, dankzij het unieke verstelbare systeem aan de binnenkant van de comfortabele heupband. Van 3 tot 20 kilo, van maat 56 tot maat 86.

Klik op de afbeelding hieronder voor een overzicht van de verschillende Ergobaby draagzakken. Draagzak kopen? Kijk dan in de webshop of kom langs. Iedere draagzak zit anders, het is slim om even te passen voor je iets koopt.

Vergelijkingstabel Ergobaby Draagzakken blog

Rate this blog entry:
Wat zijn de verschillen tussen de Tula draagzakken...
Antwoord op veel gestelde vragen over dragen, draa...

Related Posts

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2